Aj

Jag vet inte men jag tror jag har en sticka eller något i foten men jag ser inget. Det sticks till i hälen när jag står på det benet så jag haltar runt lite just nu, men jag hoppas att det löser sig för jag har gympa snart... :(

Dagen :)

Till att börja med: jag fick ett E på att sjunga, förvånar mig inte haha jag är kass! Men eftersom jag fick C på piano och C på gitarr blir mitt totala Musik betyg ett D. :D
När jag kom hem gick jag ut med hunden, sen stack jag till stallet och red. Jag red Ville han var ganska lugn idag! :) Nu har jag duschat, ätit och kollat på Fringe med pappa. Det är en amerikansk FBI serie av JJ Ambrams (yeah min favorit regissör) och Alex Kurtzman och Roberto Orci.


Imorgon...

... ska vi sjunga på Musik lektionen i skolan! (bara inför läraren) Jag ska sjunga Tänd ett ljus med 3 andra tjejer, har 1 ensam solo och 1 där jag och en av dem andra sjunger samtidigt och på refrängen sjunger alla. Är så nervös jag kommer säkert göra bort mig. :( Jag har fick ett C på gitarr och ett C på piano, om jag får ett E på sången så får jag ett D totalt tror jag... Det får vi reda på i jul.
Snart ska jag och mamma titta på Lykke, en dansk humor/drama serie tror jag det är... (Den går på Måndagar kl 21.00 på SVT1) 

Harryyy

Ny bild på lilla sötsaken Harry :) Dock är denna ponny på tok för liten för mig, men när jag var yngre var jag en av de första som red honom :*


Jul-tema

Jag är inte världens bästa på det här med grafik, men nu har jag lagt in ny bakgrund, header och ett nytt tema, det får duga hihi. 
Nu sitter jag här och käkar chips = LYX! :D Jag kommer rulla till skolan imorgon, haha skojade bara, men jag ska snart borsta tänderna och fixa till mig inför natten så vi ses. (Förlåt för att jag alltid gör så korta inlägg!)

Hemma nu

Äntligen hemma, huh. Är sjukt trött!


Designen

Designen är bara tillfällig :) Kommer se bättre ut snart!

Hej!

Vid kl 5 idag ska jag med mamma och pappa till några släktingar för min morbror fyller år, bloggar kanske mer ikväll, men nu vet ni i alla fall :)

Det känns som fredag!

Är det bara jag dom tycker att det känns som det är fredag idag? :s Men det är bara torsdag.. Aja, nu ska jag läsa lite bloggar och äta mat, sen Family Guy eller ngt :)


Onsdag

Hej idag är det då Onsdag, en ganska jobbig dag om man tänker på mitt schema, imorgon ska våra betyg sättas i Bild, är väldigt nyfiken. Förresten, vår bildlärare är också min mentor (halva klassen har henne och andra halvan har en SvEn lärare)
Vi ska ha mentorstid med bildläraren på eftermiddagen och istället för att ta en rast mellan de lektionerna kör vi på allt i ett så att vi får sluta tidigare!


NO PROV?!

Står på min skolas hemsida att vi har no prov på fredag! Wtf det visste inte jag?! :O Jag orkar inte, dessutom är vår Ma/No lärare sjuk eller ngt så vi har vikarie!


Naglar

Har gjort fransk manikyr på mina naglar, är hyfsat nöjd! :) Idag är det veckans näst tråkiga dag - söndagen :( Då har man en hel vecka framför sig...


Godissss!

Bara för det blev lite över haha!! <3 Sitter här och äter godis och väntar på att det ska bli måndag igen :( Har precis kommit hem från en jul marknad, mamma o pappa tvingade med mig!
Jag visste inte att det fanns smaken Steawberry and Kiwi på Fanta men det fanns det :O


Bussen

Sitter på bussen på väg hem nudå, filmen var AWESOME! <3


X factor

Hej, nu kollar jag på x factor i repris, såg aldrig Olly Murs men nu ska jag göra det! Jag gillar brittiska artister. Om 3 timmar hämtar Veras mamma mig och vi åker till stan sen tar vi bussen hem för att hennes mamma ska slippa köra oss hit och dit haha! Bion börjar kl 7 så vi har typ en 1 timme där innan den börjar.


Godmorgon

Nu ska jag på gympa men tagga bio ikväll med 2 kompisar, breaking dawn part || :D


Fredag! :D

Hej! Äntligen är det fredag! Så skönt! Det är en bra dag då jag fick ett C i ett ämne i skolan sim jag hatar! So. Så jag är nöjd.
Bilden här nere är när en kompis flätade mitt hår haha. Vi och några andra tjejer och killar i min klass typ satte sig i fiket i skolan och chillade sen kom typ hela klassen x)


Svara!

Helt seriöst svara nu ralle .___.


Intressant fakta

Den här kompisen som jag nämnde i inläggen "no" och "hej"... Det här är ganska coolt, vi har så mycket gemensamt:
• Hennes halvbror är min kusin
• Jag har namnsdag på hennes födelsedag
• Mitt mellan namn är hennes namn!
Vi är typ halv-kusiner eller något! :o


Kik

Om ni har några frågor till mig eller vill kontakta mig så heter jag Zayntastic_Malik på Kik, samma på instagram! :) Om ni skriver till mig på Kik och tipsar om vad jag ska skriva/prata om så skulle jag bli glad (t.ex om ni vill att jag ska vlogga eller något. :)

NO

Bara för att jag är väääärldens snällaste :D <3 Låste min kompis mobil!


Hej

Flätar min kompis hår i skolan haha. Fint!


Rast

Hej, nu har jag rast, hemkunskap nästa! Jag är på väg tillbaka till skolan, gick hem för att hämta en hårsnodd och lite tuggummi, man vill ju inte få kladd och sånt i håret liksom. Nu är jag snart framme. Hej då!


Hehej

Har tråkigt, smsar med en kompis men hon är så tråkig just nu haha. Tyckte att stjärnan och hjärtat där va lite kul iaf! Dålig humor.


:3

Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker..


Haha kolla här!

Kolla in detta söta iphone skalet jag gjorde av papper :3 Sen Tejpa på så blir det bra :D Haha skoja, det skyddar säker inte bra och papper är nog inte världens bästa material!


Snart ny header

Nu har jag skaffat en ny header, den kommer nog inte upp idag för att jag ska byta tema och koda om och det orkar jag inte göra ikväll, dessutom kanske jag måste använda den stationära datorn när jag gör det för min laptop kan jag inte ta emot fler filer på! :) 

Läxor :(

Jag har en massa frågor att svara på som är vår SO läxa, det ska jag göra imorgon. Just nu lyssnar jag på Take me home (finns ute på spotify nu, alla låtarna!!) :D


Ute med vovven

Hej! Nu är jag ute och går med vovven, Gud vad mörkt det är och klockan är bara halv 6! I alla fall bloggar nog mer senare!


Låt tips!

En av One Directions nya låtar från albumet "Take me home". Snälla, ta dig tid att lyssna om du gillar denna typ av musik! 

Tag: Whats on my iPhone?

Försökte verkligen göra en video till denna tag, men jag failade... (Web camen gick det inte med och jag vet inte hur man gör med en KAMERA!) Så ni får nöja er med screenshot bilder och skriftliga förklaringar... BILDERNA ÄR LÄNGST NER SÅ NI KAN KOLLA! :)
* Socialt mappen: Kik, Facebook, Youtube, InstaFollow, Mail, Blogg.se, SMS och Telefon
* Redigerings mappen: Denna mapp är till mitt Instagram konto om 1D så jag kan göra fina bilder till mina followers! <3
* Livsstil mappen: Bilder, Spel, iTunes och AppStore
* Verktygs mappen: Verktygen + Emoji (smileys)
* Random mappen: Allt annat, ja ni ser...


Tandläkaren

Sitter och väntar på tandläkaren... Är så nervös! (Har lagat typ 5 tänder i mitt liv)


Daren

Nu har jag precis kommit hem från ett yoga pass, vi hade allaktivitetsdag i skolan. På förmiddagen hade vi zumba! ( Jag och Ralle, asså alla i klassen går dit man har bokat)


Ridning

Hemma från stallet nu :) Hade Nileva för 3:e dagen, hon är lika svår att tränsa... :S Vad ska man göra om en häst bara sliter sig och drar upp huvudet hela tiden? Hon är så stark! Inte konstigt då hon är stor, över 170 cm i manken tror jag! 

Skolan

Sitter i skolan och har matte, läraren har ingen koll så jag bloggar ist :D Men måste samtidigt gömma mobilen för de andra i klassen så de inte kollar :O


Hej på er!

Kom precis hem från Ralle, en av mina kompisar (Ralle är ett smeknamn om ni undrar) egentligen skulle vi till stallet men det regnade så mycket så vi stannade hemma hos henne istället! Vi drack te och åt muffins.. :D 
Här nere kommer en låt som jag rekomenderar. :)

Hej :)

Kära Skåne... varför ska det bara regna? :( I alla fall, nu ska jag inte skriva mer om vädret, det har jag gjort mest de senaste dagarna...
Jag har tråkigt, är ensam hemma efter skolan, ska dock till stallet sen, det blir kul! Men det kommer att regna mycket när jag cyklar dit! Men nu kanske jag ska börja göra mig i ordning... :)

Sverige

Äntligen tillbaka! Spanien har varit fett najs men nu vill jag bara träffa kompisarna och vara hemma! <3 Har kommit i från bloggen nu och den har stått still, därför får jag köra hårt med den nu de närmsta dagarna.. :)


RSS 2.0